divendres, 18 de juliol del 2014

No és fàcil.

Tots passem per mals moments, absolutament tots. A uns els hi duren més, a d'altres menys, però sempre estan allí. Ens agradarà? Clar que no, a ningú no li agrada passar per un mal moment, però és necessari, una espècie de forma d'equilibrar el Karma. Perquè, passis pel que passis en el teu mal moment, sempre has de recordar que, en una muntanya russa, després de cada baixada sempre hi ha una pujada.

Perquè recorda que no és fàcil, no és fàcil sortir d'un pou, no és fàcil tornar a volar després de caure, però és necessari, és necessari per continuar vivint. Sé que no és fàcil viure, que no és fàcil portar una vida normal, no és gens fàcil, però és inevitable. No és fàcil continuar.

Per això sempre has d'estar alerta, mai baixar la guàrdia. Perquè en qualsevol moment, en qualsevol lloc, pot venir-te el mal moment, la desgràcia.
Però això no és suficient; encara que estiguis alerta, encara que no baixis la guàrdia, compta sempre amb algú. Tingues un soci, un company de viatge, perquè saps perfectament que no ho pots fer sol, ho saps... Ningú no és capaç de aconseguir-ho sol. Estigueu sempre junts, fent-vos costat l'un a l'altre, i així, serà més fàcil.

Tots sabem perfectament que no és fàcil. Però dis-me, on és el teu company?


"Curar les ferides i seguir endavant no és fàcil, però és el camí." (Paulo Coelho)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada